Uken med det rare i....

Startet med "snø", juletretenning & kino. 
Jobbet et par timer på mandagen før jeg dro til Miami, hvor jeg var på visning på en leilighet, (slapp av) bare for moro skyld. Utrolig gøy å gjøre noe annet, og se denne fantastisk nye bygning på south beach.
Litt shopping på Aventura Mall, som anbefales å ta turen innom om du skulle nærme deg Miami.
Mandagen avsluttet helt greit med en NHL kamp mellom Florda Panters & Pittsburgh Penguins, hvor Penguins stakk av med seieren selvfølgelig. Topp opplevelse.
Men var veldig sliten da jeg kom hjem sent mandagskveld, og gledet med til å ha en rolig dag på stranden, de 6 fritimene mine mellom 9-3.
Meeen, da jeg kom inn på kjøkkenet tirsdagsmorgen, var "The Ashleys House" snudd opp ned.
Alle 4 barna gråt, mor gråt. Hunden hadde spist opp bursdagskaken som Sailor Kate skulle ha med seg på skolen. Og Kathleen måtte ha min hjelp til å bake kake, dra å se på thanksgiving show til barna og feire Sailor Kate's 8 årsdag på skolen. Så der dro jeg med lukten av Piz Buin(solkrem)hele dagen. Og rett hjem til mer bursdagsfeiring. Vil si jeg var ganske ferdig etter en 14 timers arbeidsdag.
Og i dag har jeg jobbet 10 timer, og rett på middag med Birgitte & Lise(som tok turen innom på vei til Miami). Kjempe koselig♥
Og JA, det er faktisk bare onsdag enda? Kan ikke tro det.. 

I morgen er det thanksgiving, og det skal no bli spennende, en av de største amerikanske høytidene.
Så her lukter det Kalkun!

Jeg spurte Harrison hva Thanksgiving var; "A Turkey Die, and then we say a pray" Helt enkelt ;) 

Opprinnelsen til den amerikanske feiringa begynte med pilegrimsfedrenes første høsttakkefest i 1621. Også var det noe med indianerne, som jeg ikke helt fikk med meg. Hehe :)
Thanksgiving feires den fjerde torsdagen i november og varer i fire dager, vanlig markering er å spise kalkun, søtpotet & gresskarpai med familie & slekt.
Og helgen innleder også den omfattende julehandelen. Jada, neste uke er det juletrehandling, og julegavene er vi nesten ferdig med. Så her er det blanding av kalkuner & nisser om dagen..

Ellers kan jeg ikke klage, det går i ett, men jeg har det bra. Og det går utrolig fort nå! 
Svisj, så er jeg godt plantet på trøndersk jord ♥


 Trailer av filmen, Due Date  City Place ♥


Jade Ocean, Miami
Hvor jeg var på visning
!!DRØM!!Santa på Aventura Mall
Litt slitenNHL
Florida Panthers vs Pittsburgh Penguins
2-3Thanksgiving show på Discovery School
Mormor med pilgrimskostyme
Meg & RyleighHappy Birthday My Princess ♥
Onsdagskos med Lise & Birgitte på Bellagio 


XOXO

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bella

Bella

23, Trondheim

Velkommen til min blogg! Jeg er Au Pair i West Palm Beach, Florida. Blogger om hverdagen, og mere vet jeg ikke enda. Så... Det må vel være spennende å følge med :) Enjoy :)

Kategorier

Arkiv

hits