Bloggedi bloggedi blogg :)

 

 

Ville bare ønske alle sammen en riktig god helg & fortelle dere at jeg tenker masse på dere <3

Her i west palm beach er det en crazy helg med Halloween, det er ikke Halloween dagen, helgen eller uken, her er det Halloween måneden! Jeg har vært på parader, Hounting Houses, Trick or treat på kjøpesenteret & Boo At The Zoo!! Skal fortelle dere mere neste uke, når vi er ferdig med denne galskapen ;)

 

Ellers, kjører jeg to nye biler.. Jeg elsker å kjøre bil, vet ikke helt hva det er.. Men hver gang jeg kommer meg bak rattet... føler jeg meg fri ... :)


 

Endelig, neste uke åpner H&M i west palm beach, Lykke :) Kathleen & jeg skal stå utenfor når de åpner dørene. Om vi er heldig å være en av de første 50 som kommer inn døra, får vi gavekort på 200 dollar :)


 

Skulle innom butikken for å kjøpe meg tannkrem i sted.. Hehe.. Ble stående en stund.. Er ikke bare bare her i Amerika altså... :)

 

Var å spiste kjøttboller på IKEA her om dagen, må jo tilvende meg nordisk mat, glede :))

 

Skype! Hva har jeg skull ha gjort uten, det har vært utrolig godt å ha... Synes det er ganske fantastisk jeg, at man kan snakke & se hverandre uansett hvor man er i verden! Ikke alle som er like interessert i hva jeg har å fortelle da.. Eddie?! Hehhe ...


 

 

zzzzzz, XOXO


4 kommentarer

kristin hofsli

01.nov.2010 kl.05:46

Høres ut som om at du har det FINT. Privattur i fly liksom.. jeg sier bare HELLO come pick me up!! :D Gleder meg til dere kommer til NY <3

;)

01.nov.2010 kl.10:28

;)

01.nov.2010 kl.10:32

Maren

03.nov.2010 kl.15:43

Fiiiint bilde av mæ fra skype.... NOOOT. hvor er det ;)

Skriv en ny kommentar

Bella

Bella

23, Trondheim

Velkommen til min blogg! Jeg er Au Pair i West Palm Beach, Florida. Blogger om hverdagen, og mere vet jeg ikke enda. Så... Det må vel være spennende å følge med :) Enjoy :)

Kategorier

Arkiv

hits