Touch The Sky

 

 

Det har gått så tregt, så fort, så kjapt, så sakte.. Jeg klarer ikke helt å finne det ut, men en ting vet jeg! Og det er at jeg kommer til TrondHEIM om knappe 10 uker.. :) Fikk mail i dag om "return flight", da killa det i magen. Jeg skal hjem... Hvordan blir det? Blir det annerledes å komme hjem? Tar det en dag, så er alt det samme igjen..? Har jeg forandret meg...? Hmm.. Det er mye tanker! Men jeg er ganske så sikker på at jeg er den samme Mari som satte meg alene på flyet til USA den 11.01.2010, bare med mer lærdom og opplevelser i baklommen! Og JA, jeg er så klar for å komme hjem til familie, venner & senga mi :)

Så nå er det bare å nyte & leve ut det siste av den amerikanske drømmen... I helgen gjorde jeg masse, etter en lang arbeidsdag på fredagen, var jeg så rastløs at jeg bare måtte gjøre noe. Og det var ingen som kunne finne på noe, alle jobbet. Men det stoppet ikke Skjevdal, hun tok på seg finstasen å dro på favoritt plassen sin, City Place. Der jeg vindus shoppet, tok meg en kaffe på starbucks, ble sminket på Sephora, & donerte blod.. Heheh :) Dagens gode gjerning ! Lørdagen tok jeg med meg barna på stranden og laget Halloween dekorasjoner. Etter jobb var jeg på kino å så "Life as we know It". Den synes jeg var veldig bra, og tror det er en film som de aller fleste vil like.

Søndagsmorgen kl 06 00 fløy privat piloten min, 007 meg til Key West, nytet dagen på den "karibiske øya" & fløy tilbake... :)

 

Everglades007


00Atlanterhavet


Og helgen avsluttet perfekt meg seriegull nr 22 & brev fra farmor, farfar & mamma :) 

 

Trailer fra filmen Life As We Know It, som er ute på kino 5 november :)  

 

 

XOXO

Én kommentar

;)

01.nov.2010 kl.15:14

Skriv en ny kommentar

Bella

Bella

23, Trondheim

Velkommen til min blogg! Jeg er Au Pair i West Palm Beach, Florida. Blogger om hverdagen, og mere vet jeg ikke enda. Så... Det må vel være spennende å følge med :) Enjoy :)

Kategorier

Arkiv

hits