Amelia Island

 

 

Etter to laaange arbeidsuker på 100 timer, hværket det i kroppen. Da tok jeg meg en velfortjent 3 dagers ferie, som gikk altfor fort. Men det var veldig godt å komme seg bort og tenke på noe helt annet. Amelia Island ligger i Jacksonville, 4 timers kjøretur nordover. Det var en nydelige & stille øy. På lørdagen var min gode venn Chris & jeg i Thallahasse som ligger nordvest i Florida, og som faktisk er "hovedstaden" i Florida. Der vi besøkte broren til Chris & endelig fikk sett min første Amerikansk Football kamp. Det var utrolig gøy, og enda større en hva jeg hadde forventet meg, her snakker vi korps, hester, indianere & discoshow under pausen. Og dette var college football. Stadion er en av USA's største college stadioer, med plass til over 84 000 tilskuere. Jeg fikk også omvisning på campus, der de har over 45 000 studenter og 300 rettningslinjer. Tok en del bilder & laget en liten film til dere, så dere best mulig skal få være med meg overalt :)

 

video:noles

 

Mil etter mil...... Etter 14 timers kjøring i helgen, var hver eneste mil verd alt. Super helg, så ikke en eneste sky på himmelen, FSU vant 24-19 & avslapping. Flaut å si det, men jeg frøys jo sånn i helgen, det var jo helt ned i 15 grader morgen & kveld.. Det skal no bli meg noe å komme hjem i Januar .... Brrrr .. :) :)

 


XOXO

Én kommentar

;)

18.okt.2010 kl.16:28

Skriv en ny kommentar

Bella

Bella

23, Trondheim

Velkommen til min blogg! Jeg er Au Pair i West Palm Beach, Florida. Blogger om hverdagen, og mere vet jeg ikke enda. Så... Det må vel være spennende å følge med :) Enjoy :)

Kategorier

Arkiv

hits