Baseball & John Mayer

Tiden flyver, så det er bare å begynne å realisere drømmene i dette store landet :)

 

 

Everglades, eneste stedet i verden der man kan se både ville alligatorer & krokodiller. Her er det også over 400 ulike fulglearter & pattedyr.

Dette får du om du bestiller spagetti & kylling i USA.....

Kjempe klar for Baseball Match

Miami Dolphin Stadium

:)

Cheerleaders

Baseball hviste seg å være kjempe kjedelig.... zzz


Kina resturant


Tordenvær på hjemturen

 

 

♥JOHN MAYER ♥

 

video:john mayer0001

 

 

Det var fantastisk på John Mayer Konsert, han er utrolig flink. Baseball var artig pga stemningen, men selve spillet var kjeeedelig. Hehe. Ellers var jeg på skolen hele forje uke. Da var det 40 timer med Spansk, og nå er det Zumba hver tirsdag fram til desember. Det må være noe anelser av latinsk blod i meg? Kan det stemme? Det var utrolig gøy å oppleve Amerikansk College, det var (som alt annet) akkurat slik som på film. Og alle rettningslinjene er jo plassert på samme skole her. Så når du kom inn i kantinen, så hadde du politi bordet, brann, sykepleiere, basketball, football, geniene osvosv :)

Klar for ZUMBA!!

Tidlig ut første skoledag 

 

XOXO

 

 

 

 

 

2 kommentarer

;)

01.okt.2010 kl.11:12

Mamms

03.okt.2010 kl.22:50

Kjemmpe bra Mari.Sett bildene og konserten nå.Du har det no bra fantastisk innimellom alt styret.Tænke masse på dæ.Glad i dæ go pia.Teller dager til du kommer hjem nå.

Skriv en ny kommentar

Bella

Bella

23, Trondheim

Velkommen til min blogg! Jeg er Au Pair i West Palm Beach, Florida. Blogger om hverdagen, og mere vet jeg ikke enda. Så... Det må vel være spennende å følge med :) Enjoy :)

Kategorier

Arkiv

hits