PÅSKEN 2010

Ja, Påsken 2010 var veldig annerledes; hvor snø, ski, hytta, appelsin & kvikk lunsj
ble byttet ut med sol, strand, vann, jordbærplukking & grilling.
Jeg kan ikke klage, og det var gøy å gjøre noe annet.
Men når det kommer til påsken, så er det noe spesielt. Jeg går for snøpåske neste år.
Jeg var så heldig å få påskeegg fra Kathleen ("host" mor), Melinda (mormor) & så kom det et i postkassen av Tonje Skjærvik. Tusen takk Tonje, den kvikk lunsjen gjorde seg ♥

Starten av påsken hadde vi besøk av bestevenninnen til Kathleen & hennes 2 barn på 4 & 7.
 Da var det Texas her i 5 dager, Mark ("host" far) rømmte hus, mens vi holdt på med mange prosjekter, jordbærplukking, beach klubben, gym camp og badet i bassenget. Det var veldig koselig å ha de på besøk, men godt når de dro også. Det er vel alltid slik.
Og når de dro hjemme, startet påsken for fullt, da var det egg "hunting" & familiebesøk som sto for tur.
Visste at det var litt større i USA med høytider & merkedager, men det er litt i overkant.
 Merker jo at barna ikke setter pris på ting de får, for det er jo så utrolig mye. Og de vet jo ikke hva de har fått. Lurer virkelig på hvordan bursdagene til barnene feires, Independent's day & ikke minst julen. Det er utrolig gøy å oppleve det og kanskje noen tradisjoner blir med hjemme.

Påsken er over og barnene er tilbake på skolen, godt å komme tilbake til rutinene og få tilbake Mari-tiden igjen, den er god skal jeg si dere.
 Siden jeg har veldig oppstykket dager, er det viktig å få noe utav de fritimene midt på dagen.
Da prøver jeg å komme meg på stranden, trene, ta manicure, kjører rundt i west palm beach, går turer eller spiser lunsj på city place.
Da går jeg der med alle mine 1000 tanker. Også går tankene alltid til dere der hjemme, jeg er så heldig som har så utrolig mange herlige mennesker rundt meg.
Livet er virkelig en "rollercoaster" følelsesmessig når man er så langt borte fra hjem, venner & familie.
På en dag kan jeg ha oppturer og nedturer, også kommer det plutselig noen tårer.
Men det er ikke vonde tårer, når jeg går langs stranden, turer eller til og med på tredemøllen kan det trille noen tårer nedover mitt kinn. Hehe. Tror det er på tide at det kommer noen trønderske hjerter og besøker meg nå, gleder meg utrolig mye til Tonje, Tonje & Kristin kommer i juli, og Mamma & frode kommer i august.
Også kommer kanskje Linn & Marcus i august, håper virkelig det.

Får ofte spørsmål om jeg synes tiden går fort eller ikke.
På en måte synes jeg det har gått fort, men på en annen måte føles det ut som evigheter siden jeg har sett dere.
Virker som  tiden bare går fortere og fortere nå.
Jeg er jo inn i en rutine, også har jeg også begynt å ta kurs på palm beach community college.
 Jeg tar Instruktør i Zumba, det er dansing som Salsa, Marengo, Samba, Reggeaton, Hip Hop, og flere latinske danserytmer. Utrolig bra trening & artig kurs.
Også tar jeg Salgs Management, som er å lære sin rolle som salgsjef. Hehe, hvem skulle tro det.
 Skal melde meg på flere kurs i sommer & til høsten.
Har vært på noen fotballtreninger til palm beach atlantic, det er et skolelag, nivået var bra. Men de begynner med eksamenstid og reiser hjem for sommerferie snart nå.
Så da skal jeg kanskje trene med palm beach united.
Også har jeg kjøpt meg rulleskøyter, det er gøy det. Tror jeg ser veldig morsom ut.

Ellers går ting veldig bra her, har funnet meg til rette i denne utrolig fine varme tropiske byen,
 språket går bra, kjøringen går fortsatt bra, bare fått en parkeringsbot på 200 kr. Feilparkering.
Er jo ikke så lett.
Men alt er veldig stort og overveldet i dette landet, skal jeg bare på butikken for å kjøpe en melk, så er det flere reoler med melk, diet milk, fat milk, low milk, high milk i 20 forskjellige merker.
Lille Mari bare står der og ser på all den melken og tenker "jeg savner Prix & City Cyd".
Forholdet mellom meg og barnene føler jeg er veldig bra. Er selvfølgelig oppturer og nedturer,
men de er jo bare barn. Vi ler utrolig mye samens.
 Foreldrene er noe for seg selv, men det går veldig bra. Hun er i 100 hele tiden, selv om hun ikke behøver det. Og han er absolutt ikke i 100, men når han faktisk prøver, gjør han alltid noe rart.
Det er litt morsomt.
Jeg jobber veldig mye, kanskje litt mer en hva jeg skal, men det er vanskelig å la være når jeg bor på jobben, og har blitt så glad i denne familien. Men kjenner jeg har vært veldig sliten i det siste, så må vel bli flinkere til å si fra.
Så de ikke tar det for gitt.

6 firestone circle
west palm beach
33401 florida
usa

er adressen min om noen vil sende meg noen ord,
om det bare står "Hei" på en serviett bli jeg glad. Ikke mye som skal til :)
 
Årets Easter Bunny2010Påsketre Her er vi akkurat ferdig å lage tye dye T-shirt, og klar for å male & pynte påskeeggElmo & Abby CadabbyIkke så veldig fornøyd med resultatet av tye dye T-shirtene. Men vi er klar for jordbærplukking.
Sant barn? Jada :)BetsyHarrison klipper jordbærPÅSKAFTEN
Kan ikke si jeg har våknet til slikt påskevær førEgghunting # 1 på Flaggler museumKlar, ferdig...GÅ!Fornøyd HarrisonDa jeg trodde påsken var ferdig;
Barna hadde lagt seg, Kathleen begynte å finne fram store poser med gaver & påskeegg. På spisebordet satt vi fram mat til påskeharen. (Druer & gulerøtter). Også la han igjen kaniner til barna gitt.På plassene til barna la vi masse gaver fra oss, også fylte vi over 200 små påskeegg med godis, dollar, leker & kastet utover plenen & inn i huset.Nå starter påsken, hehe.. Barna var opp kl halv 6 å løp over alt under egghunting # 2Gjorde oss klar til kirka for egghunting # 3 , den siste. Takk for det !
 Eliza er dypt konsentrert.Finner ikke så mye bilder av Sailor Kate her, det er fordi jeg aldri fant henne, eller så gråt hun. Hun letet etter gullegget, så hun glemte helt å plukke de andre eggene. Og gullegget hadde lillebroren i kurven sin.Påskemiddag: Skinke, søtpoteter m/marshmellows & salat.. Holdte meg unna søtpotetene jeg:pMormor lager BunnycakeResultatTreatsBegynner å nærme seg slutten på påskenThe End, tilbake til Baseball & BalletBarna er tilbake på skolen, og jeg tar påske "ferie" ♥God dag på jobbDrømmehusetXOXO

2 kommentarer

Mamma

21.apr.2010 kl.20:05

Flott laget jenta mi, stolt av dæ! Du har det bra hærlig, vi e egentlig misunnelig :-) E du ikke nå redd for å få masse servietter i posten :-)) Stoooooooooooor klæm! Glad i dæ :-)

Trine

23.apr.2010 kl.21:51

herreguuud! for et liv. JEG OG VIL VÆRE MED! men søte deg..ikke jobb deg ihjel! <3<3<3

Trine loves Mari! :D

Skriv en ny kommentar

Bella

Bella

22, Trondheim

Velkommen til min blogg! Jeg er Au Pair i West Palm Beach, Florida. Blogger om hverdagen, og mere vet jeg ikke enda. Så... Det må vel være spennende å følge med :) Enjoy :)

Kategorier

Arkiv

hits