Tjena Bloggen, I'm Back..

Hi, har fått litt klager på denne bloggen ang dårlig oppdatering, skjønner ikke hvorfor. Kan jo ikke sitte inne, når det er så fint vær ute. Men, det var vel på tide å oppdatere litt nå.. :) Jeg har det veldig fint, selvfølgelig savner jeg dere hjemme og trøndersk jord. Men nyter hver eneste dag her, og vet jeg ikke kommer til å angre på at jeg dro hit. Jeg føler at kontakten med barna blir bare bedre og bedre. Nå er det "mamamari". Tørr ikke å tenke på hvordan det blir å reise fra "barna" mine... Men, det skal jeg ikke tenke på nå :)
Ja, hva har jeg gjort siden sist. Jeg har vært i miami, vært en del på stranden, shopping, blitt enda bedre kjent med byen og blitt kjent med enda flere hyggelige mennesker, vært på mexicansk resturant å spist taco(det var ikke så godt, mye bedre med "norsk" taco, hehe), jobbing, jobbing, jobbing, trening, vært ute å testet bylivet i west palm beach, spiste SUSHI for første gang(er så stolt, og ble overrasket over hvor godt det var), vært med på Sailor Kate's "Show and Tell" på skolen, og ja.. Jeg måtte låne mormoren's Hardanger Bunad å holde foredrag om Norge, etterfulgt av mormorens historie om Norges kjente Troll. Tatt med meg barna på resturant, spist is og vært i Palm Beach Zoo. Hva gjør man ikke for disse barna?
Velger å legge ut en del bilder denne gangen, et bilde sier vel mer enn tusen ord, sant?
Enjoy :)


Miami

Mitt første inntrykk av Miami ble jeg faktisk litt skuffet over, jeg har hørt så utrolig mye om den nydelige stranden, strandpromenaden, shoppingen og at storbyen troner på toppen over feriebyer.
Jeg hadde vel bygget meg opp altfor høye forventninger, så når jeg gikk langs strandpromenaden og stranden, så var det jo fint. Men hotellene og de høye bygningene, var ikke spesielt fine. De var bare veldig veldig høye. Og shopping var jo veldig bra, Lincoln street var jo helt topp, jeg må bare finne meg en annen jobb først. Gucci, LV, Dior, Chanel, Versace, Armani, Burberry, GAP, Saks Fifth Avenue!!!
Men, ut i fra det så skal det sies at jeg var veldig trøtt og sliten denne helgen, det var dårlig vær og man trenger vel mer en to dager på å bli kjent med en stor by som Miami Beach. Så, jeg skal gi det en ny sjanse etter påske:)

South Beach/Miami Beach


Cynthia & Sabrina


Vi var i bursdag til en kompis av Cynthia, der vi fikk tapas, min yndling ble empanada med kylling.


I wish


South Beach/Miami Beach


Barna & jeg

Ja, her sitter vi i klasserommet til Sailor Kate, (Norske) mormor, og jeg da i fullt Hardanger utstyr. Jeg følte meg ikke helt vel der jeg satt, men det gikk over all forventing. Sailor Kate var veldig fornøyd med dagen, det er det viktigste. Jeg fortalte om norske fjorder, fjell, 17.mai og tradisjoner. Mormor fortalte eventyr om norske kjente troll. Også fikk de alle sammen norske flagg, marsipan gris og melkesjokolade som vi bestilte på nettet.
HURRA HURRA


Is & godis butikk

Bubs skulle selvfølgelig ha blå is, alt skal være blått.


♥  My Princess ♥


Nydusjet, ja hvorfor ikke kline banan i håret.

Baseball season har startet, så søtt!
"show us the swing bubs"


Barna og jeg hadde en fantastisk dag i palm beach zoo


End of the day, still smiling.WEST PALM BEACH
Helt ok nabolagShopping

Handlingen har startet sakte men sikkert.

UGG, Lincoln Miami
Pumps, Nine west
Filmer, Linn
Mulberry Veske, Linn
I.d Sephora
Kjole, asos.com
++++++


Se på meg da mor, jeg klarer meg selv ;)


 

Ja det er helt sant mamma, jeg drikker mye vann, bruker solbriller,
har på meg solhatt (caps), bruker solfaktor 30 (noen gang),
 og har begynt å lese bok.

XOXO

4 kommentarer

Söster

21.mar.2010 kl.20:20

Der...endelig, kom det etterlengtede innlegget:)

Og det har du gjort bra söster, du er så flink.

Og kjolen og skoene var kjempe fint...:)

Veldig glad i deg vennen min.

Og veldig stolt.

Barna er helt nydelig, men du gir de hard konkurranse i hardanger bunad:)

Stor klem

Kris

21.mar.2010 kl.22:27

Bra du hører på Mamms og bruker høy solfaktor og caps :-) Kjæmpebra logg og fine bilder, gleder oss til å komme på besøk. Stolt av deg, du er så flink. Glad i dæ! Stor kos Mamms.

Tonje E.S

24.mar.2010 kl.21:09

Veldig veldig bra snuppa!!

spennende å les, skriv mere ;)

du kan jo feks lage et førsteutkast på boka om dæ sjøl her, så tror æ du fort får sponsora og kan tjen masse penga på d, hehe ;)

ELSK <3
du må bli flinker t å blogg ofter :)

Skriv en ny kommentar

Bella

Bella

22, Trondheim

Velkommen til min blogg! Jeg er Au Pair i West Palm Beach, Florida. Blogger om hverdagen, og mere vet jeg ikke enda. Så... Det må vel være spennende å følge med :) Enjoy :)

Kategorier

Arkiv

hits