Update

Da var det på tide med en liten oppdatering... :)


Den siste uken har gått så utrolig fort, har kommet inn i en rutine nå, pluss at ting skjer utenfor jobben også. Har meldt meg inn på Bally Fitness senter (veldig likt 3t), snakket med trenere til lagene; palm beach united og palm beach atlantic. Så skal på Tryout med de i Mars/April. Det blir spennende.
Har vært ut å spist med Au pair jentene i området,  ble kjent med en del der, så Sabrina og jeg skal til Miami førstkommende helg. Været begynner å bli mere stabilt, jeg begynner å bli bedre kjent i byen. Har ikke kjørt noe feil i uka her :) 
Har vært på beach klubben til familien, det var nydelig der. Barna og jeg badet hele dagen. Vi har vært å sett på en stor byggning som ble sprengt og gikk i bakken.
Også fikk jeg en gledelig nyhet her om dagen om at jeg får besøk den 4 Juli av Tonje F, Tonje S og Kristin. Det blir veldig veldig koselig, har virkelig noe å se fram til. Det blir artig å vise de hvordan jeg har det her og ha en ferie med dem, da blir det mest sannsynlig; Bahamas, Miami, Orlando og New York. Welcome Girls :)
Begynner å bli veldig godt kjent med familien Ashley nå, merker at barna blir bare tryggere og tryggere på meg og respekterer meg. Mor Kathleen har jeg funnet ut at jeg må kakke i hodet for å få kontakt med noen ganger, hun er alltid stresset, og faren er den mest avslappede mannen jeg har møtt. Når vi skal noe, så sitter har å ser på at Kathleen og jeg klær på og pakker til barna, og sier flere ganger: "Er dere klare snart" ??! (Hehe).
Også har uken selvfølgelig gått med på mye aktiviteter, og de har enda ikke startet med fotballen, tennis og basket....


Ikke rart ukene går fort
Litt av ukas aktiviteter
Byggningen som sprengtes (før og etter, prøvde å få bilde ganske lik)Palm Beach Club ♥   (De betaler 50 000 i året for å være medlem)
♥ 4 Juli, 133 dager igjen ♥


Take Care
XOXO
5 kommentarer

Tonje Følstad

22.feb.2010 kl.19:10

WOhoWOho:) <3 snart kjem vi :D

Tonje

23.feb.2010 kl.11:31

Veldig veldig bra jenta mi:) Godt å se at alt e bra!!

23.feb.2010 kl.21:58

så nydelige bilda. det ser virkelig ut som du bare har det bedre og bedre skatt. snart skype date gull;)

Kristin

24.feb.2010 kl.14:06

Glede mæ masse :D D bli helt syyykt! Nesten for godt t å vær sant! :)hihi <3

PILOTFRUE <3

01.mar.2010 kl.06:23

ka jobbe dama i huse med egentlig?

Skriv en ny kommentar

Bella

Bella

22, Trondheim

Velkommen til min blogg! Jeg er Au Pair i West Palm Beach, Florida. Blogger om hverdagen, og mere vet jeg ikke enda. Så... Det må vel være spennende å følge med :) Enjoy :)

Kategorier

Arkiv

hits